Spelregels Platform voor duurzaamheid

  1. Denk positief. Het doel is om andere woningeigenaren te helpen om een goed bedrijf te vinden. Mensen zijn veel meer geholpen met goede aanbevelingen.
  2. Bent u ontevreden? Kritisch zijn mag en moet, maar ga voor klachten naar het bedrijf die voor u de werkzaamheden heeft verricht. Toch nog ontevreden en bent u het niet eens met positieve vermeldingen op onze site? Laat het ons weten.
  3. Hebt u meer dan één maatregel uitgevoerd? Laat dan per maatregel uw aanbeveling achter. Omschrijf wat u hebt laten doen. Laat aan anderen weten hoe het werk is gegaan. is alles netjes opgeruimd? Was van te voren aangekondigd wat er ging gebeuren? Werden de afspraken goed opgevolgd? Hoe was de nazorg? Wat gaf u het goede gevoel?
  4. Staat het bedrijf dat bij u heeft gewerkt er niet bij? U kunt het bedrijf toevoegen. Wij zullen de gegevens controleren en het bedrijf op de hoogte stellen van uw reactie op ons platform.
  5. U kunt ervoor kiezen geen persoonlijke gegevens achter te laten. Gegevens die wij van u hebben zullen wij niet zonder uw toestemming gebruiken of doorgeven aan derden.